Domotica

Domotica is een systeem dat praktisch alle mogelijkheden biedt voor een totale of gedeeltelijke automatisering van uw woning.

Door uw woning te voorzien van het juiste domoticasysteem, zal u merken dat uw leven en dat van uw gezin, aangenamer, comfortabeler en zelfs veiliger wordt.

  • Domotica kan zorgen voor een lagere energiefactuur: lichten blijven niet onnodig branden, elektrische apparaten worden uitgeschakeld met 1 druk op de knop, ...
  • Wanneer u met vakantie bent, gaan rolluiken omhoog en omlaag, lichten gaan aan en uit; uw woning geeft geen verlaten indruk.
  • U kan verlichting, verwarming, ventilatie, stopcontacten, elektrische zonnewering, ... sturen aan de hand van uw domoticasysteem.

De voordelen spreken voor de hand: alles gebeurt zoals u het wil.

Bij domotica is het van belang dat u niet alleen denkt aan uw huidige noden maar ook aan uw toekomstige noden. Door uw nieuwbouwwoning van in het begin te voorzien van een basisvorm aan domotica, blijven er voor de toekomst zeer veel mogelijkheden open. Laat u niet afschrikken door al deze technische snufjes, maar sta stil bij de uitgebreide mogelijkheden en wat dit u kan bieden, nu en in de toekomst.

Ik werk met de merken Domintell en Niko Home Control.

Wilt u weten wat domotica u kan bieden, vraag dan vrijblijvend advies.